Yokohama

Idag så åkte jag och Jossan till Yokohama. Jag har aldrig varit där förut så det var skitkul att åka dit! Fick vi upptäcka den staden tillsammans.
Det är en stad som ligger lite utanför Tokyo och det är även min vän Makis hemstad.

Vi åkte hit till Yokohama vid 11.00 tiden. När vi kom fram så gick vi runt lite i China Town och kollade runt. Efter det så åt vi lunch och rörde oss mot ett roligt område i Yokohama där det fanns massa kul grejer att göra. Vi kollade in en gullig julmarknad, en gammal fabrik, Cup noodles museum, ett tivoli och massa andra saker. Det var så fint och mysigt i Yokohama. Särskilt på kvällen. Massa fina lampor och julbelysning.

Så mycket fina lampor

Mysig julmarknad 
Cup noodles museum
Det fanns en hel del nudlar härMannen bakom Cup noodles


På Cup Noodles museumet så fick vi göra vår egna cup noodle box. Det var superkul! Vi fick designa lådan själva och bestämma smaker själva. Så kul. 
Det var väldigt intressant att gå på ett museum med bara massa nudlar. 

Efter nudelmuseumet så gick vi till ett litet tivoli i närheten där vi åt en varsin crepe och kollade runt lite. Vi kollade även in massa fina byggnader och julbelysningar. Vid 19.00 tiden så rörde vi oss tillbaka mot Tokyo och åkte hem till Bea och Tobias guest house. Vi köpte med oss en lättare middag på vägen och spelade spel i någon timme innan vi åkte hem. Nu är klockan snart 3 så det är dags att sova. Vi får se vad som händer imorgon. 
God natt!
XOXOKom ihåg mig?