Härlig familj och ett sista arbetspass

Hallå!

Jag ska precis sätta igång och börja packa. Ville kika in här och lägga upp lite bilder som jag tagit idag först och berätta om min dag!

Jag körde mitt sista arbetspass idag på hotellet. Dagen gick så himla fort. Det var svårt att säga hejdå till kollegorna. Jag kände att jag hade kunnat gråta men jag höll mig. Det kändes konstigt att efter 4 år lämna in sitt passerkort och tömma skåpet. 

Efter mitt pass så åkte jag hem där mormor och morfar väntade. Mamma hade lagat jättegod mat som vi åt till middag. Det var underbart att hinna träffa dem innan jag åker.Efter maten kom gudmor Tina, gudfar Hasse, Sandra, Maja och Axel. Vi satt och pratade mycket om resan. Jag, Sandra och Maja gick bort till affären och köpte glass till alla så fikade vi sen. Jag fick testa min nya systemkamera litegrann också. 

Mina fina tjejer

Familjen fick ställa upp som modeller medan jag fotade som en galning.

Det kändes otroligt konstigt att säga hejdå och samtidigt veta att nästa gång vi ses är om ett år. När jag skulle säga hejdå till tjejerna började jag tjuta och nu har jag gråtit av mig ordentligt. Jag åker i övermorgon och nu måste jag snart inse det, he he. 

Jag älskar er mer än något annat! Kommer sakna er så mycket.
XOXO

Mer bilder från AWn
Fick dessa bilder skickade till mig av fina Caroline. 
XOXO

Car wash and pizza

Yo.

Vilken underbar helg jag har haft. Jag vet att jag tjatar men jag har så mycket härliga människor i mitt liv och det känns så konstigt att jag kommer åka ifrån dem på Onsdag. Jag fortsätter att intala mig själv att jag kommer att ha så kul i Japan och att ett år kommer gå otroligt fort. Jag kommer dock sakna dem allihop mycket.

Helgen som sagt. UNDERBAR. Var på världens bästa AW i Fredags. Igår så var jag här hemma tillsammans med kusin Sara, David, Tappe och Tappes flickvän Malin. Vår plan var att förkröka hos mig för att sedan dra in till stan. 80% av folket var dock extremt bakfulla sedan dagen innan så vi kom aldrig iväg utan satt istället och bara pratade fram till klockan 4. Det var faktiskt mycket mysigare.

Idag vaknade jag runt 11-12 (jag har blivit tonåring igen). Jag ringde till Sandra direkt när jag vaknade som kom och hämtade mig. Vi drog iväg till Torsvik för att tvätta bilen. 

Sliten tjej med gårdagens smink.

Det var en smärre kö när vi kom fram. Vi stod utanför bilen och pratade med varann och var mitt uppe i ett roligt samtalasämne när mannen som var före oss i kön kom fram. 

-Står ni verkligen i rätt kö? Ska ni tvätta bilen för hand?!
-Ja, vi ska tvätta bilen för hand och vi står i rätt kö.
-Ok, Tänkte att ni var alldeles för stiligt klädda för att tvätta bilen själva. 

Har du aldrig sett någon handtvätta en bil förut med kjol och klackar?! Ha ha.

Efter att vi tvättat bilen (bästa sättet att starta dagen när man är bakfull) så plockade vi upp Sofia och satte oss på pizzerian. Efter det åkte vi ner till vattnet i Islinge och bara pratade i några timmar. 

Jag har känt Sandra och Sofia sedan vi var 6 år gamla och de är mina äldsta vänner. De tjejerna håller jag hårt i. De tjejerna och jag kommer vara vänner tills vi är tre gamla pensionerade gamla tanter. Gissa om jag kommer sakna dem.

Nu så måste jag sova. Klockan 5 imorgonbitti ska jag gå upp och åka iväg till mitt sista arbetspass innan resan. Konstig känsla. God natt på er.
XOXO