Fredag - Ageha

Hallå!

Igår hade jag en väldigt dag! Efter skolan (den sista skoladagen på 3 veckor, WOHO) så åkte jag till svenska skolan och jobbade. Jag var med Noahs klass (Noah är min vänner Maki och Mats son) eftersom att en lärare var sjuk och det var väldigt kul.

Efter svenska skolan så åkte jag hem och fixade mig iordning. Vid 22.45 så mötte jag upp Rei och Akira i lobbyn så åkte vi tillsammans till Shin-Kiba (tror jag att det hette). Vi mötte även upp Pontus på tåget. 

Daisuke skulle vara DJ på en nattklubb som heter Ageha och den ligger där. Det är Tokyos största nattklubb så det var väldigt kul att åka dit och kolla in den. Shit va stor den var! Man var tvungen att kolla kartor för att hitta där inne, ha ha. Daisuke hade satt oss på listan så vi kunde gå genom en VIP-entré. Så skönt, ha ha.

Innan vi gick in i nattklubben så mötte vi upp en kille (Japan) som jag har pratat med en del på internet. Så kul, frågade om han ville följa med och det ville han. Jag visste inte ens hur killen såg ut men han hittade mig och Pontus. Inte så svårt att hitta två blondiner i ett land där alla är svarthåriga. Killen var hur trevlig som helst och det var så kul att träffa honom! 
Tyvärr hade Akira glömt sitt ID hemma så han fick åka tillbaka till DK. Vi som gick in var alltså Rei, Pontus och internetkillen (som heter Ryo). Det var så jävla stort inne på klubben, det stora dansgolvet såg ut som en jäkla arena och sedan fanns det typ en miljard andra rum. Eftersom vi hade lite svårigheter att hitta där inne så missade vi Daisuke. Vi hittade honom lite senare men då hade han tyvärr redan spelat. 

Det första som händer när vi går in i klubben är att vi går in i ett rum med bra musik. Där inne springer en galen snubbe (jag tror han jobbade där) runt med silvertejp i handen. Han ser mig och attackerar direkt. Han tejpade fast mig runt ett jäkla bord flera varv så jag satt helt fast och sedan drog han ut tejpen och fick folk att gå limbo under tejpen. Det är svårt att förklara men ändå. Han drog till i tejpen och hela bordet bakom mig rasade så jag fick någon drink över hela ryggen. Blev helt dyngsur, ha ha. Jag hade vit tröja också. 
Jag tror jag såg minst 10 pers som stod och filmade och jag fick ingen hjälp av mina vänner, de var upptagna med att skratta ihjäl sig, ha ha. 
När en Japan äntligen släppte loss mig så sprang vi snabbt in i ett annat rum, och gick inte tillbaka in i rummet med tejp-mannen. Alltså Japan <3

Vi hade i alla fall sjukt kul på nattklubben och en känd DJ var där. Jag äääääälskade det här stället. Tyvärr så var de lite dåliga med musiken. För mig kan en klubb vara hur flashig som helst, men om det är dålig musik så funkar det inte, he he. 

Nästa Fredag så ska vi till vår absoluta favoritklubb i Shinjuku, den med stripporna. Där har vi alltid kul. Internetkillen ska med också. Kommer bli jäkla kul. 

Utanför en del av klubben (innan vi skulle in).
Älskar att man i Japan alltid ser folk som ligger och sover på nattklubbar.
Jag, Pontus och den trötta Japanen
På tåget hem klockan 06.00

Vi hade en sjukt rolig kväll!
XOXO

Haha åh, knäpp tejp-man!

Jag hade en kompis som också jobbade på svenska skolan i Tokyo, hon var typ hjälplärare. Jobbar du också som det eller som något annat? :) verkar jättekul!

Svar: Haha, ja verkligen!Ja, samma här! Är assistent till en lärare på skolan. Det är superkul!
// Malin
None None




Kom ihåg mig?