Nikko (にっこう)(^∇^)

(Detta inlägg skulle ha postats i Torsdags)

God kväll.
Sitter ute och njuter av det kalla vädret såhär klockan 00.30 (23 grader).
Idag har vi varit i en liten stad som heter Nikko hela dagen.

Vaknade vid 06.00, mötte upp Yana, Vanessa och Dennis nere i lobbyn så åkte vi tillsammans till skolan. Vid stationen mötte vi upp Robert och gick till bussarna tillsammans. Vid bussarna mötte vi upp alla andra.
Vi coola satt såklart längst bak i bussen. 
Vanessa och Viktor satt i sätena framför och syns tyvärr inte på selfien. Men de var också med, hehe.

Vi satt i bussen i 2 och 1 halv timme. Vi underhöll oss med att leka "Jag tänker på en person". Så ska de andra ställa Ja eller Nej frågor för att få reda på svaret. Vi hade askul och tröttnade verkligen aldrig på den leken. Jag tror vi gick igenom varenda jäkla skådis och sångare i hela världen. 

När vi väl kom fram till Nikko så gick vi in i en TYP "nöjespark". Det var ganska tråkigt men vi såg en ninjashow som var ashäftig. Det var kul. 
Vi åt lunch tillsammans inne i parken och matade även fiskar. Vid 14.20 så gick vi tillbaka till bussarna och åkte vidare mot ett tempel. Väl där så klättrade vi en miljard trappsteg bara för att komma upp till toppen och inse att det inte fanns ett skit att se där. HA HA.

Vi köpte lite お土産 (vilket är japanska souvenirer) i detta fall mat, vilket vi festade på i bussen och fortsatte leka våra lekar. Det var en lika lång bussresa hem och vi var inte framme vid skolan förrän klockan 20.00. Då åkte vi raka vägen hem och stupade in i våra rum.

Detta är några bilder som jag tog under dagen:

Yana, Pontus, Tobias, Bea, Dennis och Robert.
Hungriga fiskar
Japansk live show

Ninja-Robert
Ninja-Pontus

XOXO
Kom ihåg mig?