MysMåndag

Hallå!
Idag hade jag och Jossan inget speciellt planerat så vi åkte runt och kollade in lite olika grejer som vi ville prova/kolla på igen och försökte hitta bra souvenirer.

Vi åkte först till Harajuku och Tamagotchibutiken.

Vi hade tänkt köpa en varsin Tamagotchi men de var så komplicerade och på Japanska så vi struntade i det. De var även läskigt dyra.

Vi hittade en liten godisaffär där det fanns lösgodis! Så underbart kul. Inte alls i närheten av det vi har i Sverige men ändå kul. Jag köpte en liten påse.Efter Harajuku så åkte vi till Akihabara och gick på Don Quijote, kollade in massa mangaaffärer och åt lunch på MC Donalds. 

Efter Akihabara så åkte vi till Asakusa och kollade in stora templet som ligger där. Vi andades in massa magiska ångor och köpte lotter som siade om vår framtid. Mycket mysigt. Det finns även en stor marknad i Asakusa med souvenirer som vi besökte. 


När vi kom hem efter denna kalla, lite halvregniga, gråa dagen med en massa gående så var det helt underbart att springa ner till hotellets spa. Jossan tog en dusch och jag var helt själv inne i spat. Jag badade i det skitvarma källvattnet och det var helt underbart. Gick sedan upp till rummet och sedan har jag och Jossan legat här och myst galet hela kvällen. 


Imorgon så ska vi ta ett sista besök i Harajuku på Meiji Jingu templet och kanske svänga förbi ett zoo i Ueno. Vi får se vad som händer! 
På Onsdag är det nyårsafton och dagen efter så åker Josefin hem :( 
Vi hörs igen!
XOXO