Mysdag

Hallå där.
Jag märker att jag har blivit väldigt dålig på att ta bilder nu för tiden. Jag tror det är för att det inte händer lika mycket grejer nu som det gjorde precis när vi flyttat hit. Då var allt så nytt. Nu börjar man känna sig hemma här.

Idag efter skolan så jag och Bea på "yukata-jakt". Alltså den vackra japanska dräkten. Det kommer vara はなび (hanabi) i närheten av vårt hem. Det är alltså typ en festival med massa fyrverkerier. Då ska vi vara fina och bära ゆかた (yukata).

Vi gick till en affär nära stationen och fick hjälp av en japansk herre. Dennis kom även och mötte upp oss där. Japanen fick leta upp de största yukatorna han hade då vi är lite över det japanska måttet om man säger så. Han fick trixa litegrann och till slut så hade han hittat två underbart fina yukatas som vi ska ha på oss på hanabin på Lördag. Det var dyrt som fa-an, men så är det om man vill ha kvalité. Jag har tänkt att kunna ha denna hela livet så det kan jag kosta på mig. 

Efter att vi var klara med våra yukatas så hängde vi med Bea till hennes guesthouse som ligger ca 4 stationer ifrån oss. Vi funderar eventuellt på att flytta dit. Vi trivs bra på DK men deras guesthouse var SÅÅÅ mycket finare och bättre. Vi får se hur det blir. 

Nu är det dags för mig att göra läxan. Imorgon är det äntligen Fredag. Tack och lov för det.
XOXO