Kanji

Hallå! 
Igår och idag så har jag försökt att plugga kanji för fullt. Nästa vecka så har jag prov och det kommer nog att vara skitsvårt. Jag måste ha mer än 85 % för att ta mig vidare till nästa nivå. Jag måste ta mig vidare så då får jag plugga ganska hårt. Jag gjorde ett provtest idag som jag fick 77 % på så jag är gaaaanska nära i alla fall. 

Imorgon så ska jag jobba på svenska skolan igen och efter det så ska jag gå ut med några kompisar och festa. På Lördag så ska jag och Rei ut med två japanska tjejer som vi lärde känna på krogen förra helgen och äta middag. Det blir nog kul. 
XOXO

Middag hos Amie

God kväll. 
Jag är påväg hem efter en supertrevlig middag hemma hos Amie och Hedvig i Shinagawa. Jag åkte dit direkt efter skolan och Amie hade lagat så jäkla god mat. Svensk mat. Det var helt underbart att äta. Hon hade gjort köttfärslimpa med kokt potatis och morot, svampstuvning och lingonsylt.

Så underbart gott!

Efter maten så drack vi te och pratade ett tag. Jag tycker att det är så himla kul att dem tillbaka i Japan efter 2 månader i Sverige! Har saknat dem.

Nu är jag snart hemma. Ska möta upp Rei och Dennis för lite chick flicks-filmer och godiskväll. Rei var ute med ett svin till kille igår och var ledsen när hon kom hem så nu ska vi göra voodoodockor och snacka skit om honom (skojar).

Förresten så har vädret varit SÅ skönt idag. "Bara" 28 grader och ingen sol. Man behöver såna dagar ibland.

Vi hörs!
XOXO

BBQ and Hanabi

I går så åkte jag, Rei, Viktor och Bea till Hoya tidigt på morgonen. Vi mötte upp Akira där och massor utav kompisar till honom. Killarna spelade fotboll och vi kollade på. Det var väldigt kul att träffa alla. Helt plötsligt så sprang alla killarna från planen mot oss som galningar. Slet av sig tröjorna och kastade ut minifyrverkerier till oss som vi skulle smälla av. Två av killarna gick ned på knä tillsammans och friade till sina flickvänner. Det var så otroligt mäktigt att se. Jag, Rei och Bea började självklart böla och satt med servetter och höll på. Tyvärr var dessa de enda bilderna jag lyckades ta, ha ha....

Efter frieriet och allt så åkte vi hem till en av killarnas hus och hade BBQ-party. De grillade hamburgare som var SÅ goda och vi drack öl. Vi pratade en del japanska och vid 4-tiden så åkte vi hemåt. Väl hemma så gick jag och la mig i några timmar och sedan tog jag och Rei sista tåget in mot Shibuya. Vi mötte upp Pontus vid stationen och även en ny vän till mig som heter Yana. Hon bor i mitt guest house och är från Ryssland. Yana hade med sig en vän från Mexico som hette Miguel och en vän från US som hette Louis. Vi gick till Club Asia tillsammans för att kolla på Daisuke som skulle spela där. 

Vi hade skitkul på klubben och stannade fram till 05.15. Jag stod och pratade med Daisuke i timmar och sedan vid 04.30 så försvann Pontus. När vi lämnade klubben så såg vi någon som låg och sov i rännstenen. Det var Pontus! Ha ha. 
Efter lite elaka selfies så åkte vi hemåt. Var hemma vid 08.00 på morgonen och gick och la oss. 

Vid 16.00 så åkte jag till Musashi kosugi och mötte upp Maki och Noah. Vi tog tåget till en annan station och gick till floden för att kolla på Hanabi. Vi hittade en bra sittplats och åt lite onigiri. Maki hade med sig två iskalla bärs som vi skålade med och bärs har nog aldrig varit godare. Vi låg på rygg och tittade. Fan, om det är något jag älskar så är det Hanabi. En tjej tappade ner sin iPhone i utedasset. En timme ungefär stod hon med personal och samtalade om hur de skulle gå till väga. Till slut så bara stoppade hon ner hela armen i hålet och tog upp telefonen full med bajs. Det var otroligt spännande att följa händelseförloppet och vi skickade iväg Noah för att tjuvlyssna då vi satt rätt långt ifrån.

Det var så kul att träffa min älskade Maki och Noah igen. Efter hanabin så åkte jag hem och nu ligger jag här. Dags att sova. Imorgon så är det sayonaralunch för Akira som ska flytta till Litauen. 
XOXO