Disney Sea Tokyo

Hallå! 
 
Förlåt att jag inte skrivit på länge. Jag lämnade in min telefon på Apple-store för ett tag sedan och när jag fick tillbaka den så var jag tvungen att skriva in PUK-koden. Vilket jag inte har. Blir så jävla trött, ha ha. Jag ska skicka ett mejl till Comviq och försöka få tag på den. Jag bloggar ju mest från mobilen vilket gör det lite svårt för mig att uppdatera just nu. Snart kommer det att bli bättre igen!
 
Vad har hänt sen jag skrev sist... Inte så mycket faktiskt. 
Jag har haft en veckas lov vilket har varit väldigt skönt och välbehövligt. Nu har jag två veckor kvar. Jag har mest tagit det lugnt och umgåts med mina vänner. Vi har varit på IKEA, jag har jobbat på svenska skolan, ätit middag med Maki och familj och bara hängt.
 
Idag så var jag på Disney Sea med vännerna. Det var jag, Dennis, Vanessa, Bea, Viktor, Tobias och Rei. Alltså 6 svenskar och en stackars Singaporeian. Vädret var perfekt, 30 grader och sol. Lite varmt kanske men hellre varmt än kallt! Disney Sea ligger otroligt nära området där vi bor så det var smidigt att ta sig dit. Vi var där vid 11:00-tiden och stannade till 22:00. Vi åkte massa attraktioner, åt mat, köpte souvenirer och drog omkring. Disney Sea var kul men inte alls i samma klass som Universal Studios och Fuji-Q Highland.
 
Hela gänget utanför Disney Sea
 
 
Jag och Bea var tvugna att köpa en varsin Duffy-nalle. Dessa nallar går bara att köpa på Disney Sea och var SÅ gosiga. Om man kollar på nallens ansikte så kan man se att det är format som ett par Musse Pigg-öron. Varenda Japan som åker hit köper med sig en Duffy-nalle hem. 
 
Det var en underbart kul idag och nu är man bra trött i benen. Imorgon så ska jag och Dennis möta upp en Japansk vän och spela bubbel-fotboll. Man är alltså i en stor bubbla och spelar fotboll. Låter väldigt intressant. 
Vi hörs! 
XOXO
 

Världens mysigaste dag med Hedvig

Hallå!
Idag har jag varit barnvakt åt Hedvig. Vid 16.30 så åkte jag hem till Amie och Lars i Shinagawa. De skulle iväg med Munskänkarna och äta middag. 
Jag och Hedvig gick till Starbucks och drack en varsin god dricka, handlade middag i en conbini och hyrde en film. Att hyra en film här i Japan i 3 dagar kostar 6 svenska kronor. Asbra ju.

När vi kom till Tsutaya där man hyr film så fick vi inte använda kortet för att Amie var skriven på kortet. Jag skaffade ett kort istället så vi kunde hyra filmen. Det var hur bra som helst! Jag har ett Tsutaya i Shinkoiwa så nu tänker jag hyra film varje helg, he he. 

Vi hyrde "En prinsessas dagbok" och när vi skulle ut från Tsutaya så snubblade jag på några stolpar och snören inne i affären och råkade rycka loss en lapp med kanji-tecken. Alla kollade på mig och kassörskan ropade;
-ARE YOU ALRIGHT??

Ha ha, jag var ok men inte min stolthet. Jag skämdes något otroligt och sedan skrattade jag och Hedvig bra länge åt det efteråt. När vi kom hem så åt vi vår middag och kollade på filmen. Vid 22.00 gick Hedvig och la sig och inte långt efter det så kom Amie och Lars hem. Jag rörde mig tillbaka mot Shin-koiwa och väl hemma så mötte jag Rei och Dennis utanför så satt vi och babblade ett tag, mest om gårkvällen. Vädret var SÅ underbart. 

Jag blir alltid så glad av att träffa familjen Kronblad och umgås med Hedvig, världens snällaste tjej. 
Jag är så tacksam över att ha dem här i Tokyo. 
Nu är det dags för mig att sova. Imorgon ska jag inte göra nååååååågonting.
XOXO

Fredag - Ageha

Hallå!

Igår hade jag en väldigt dag! Efter skolan (den sista skoladagen på 3 veckor, WOHO) så åkte jag till svenska skolan och jobbade. Jag var med Noahs klass (Noah är min vänner Maki och Mats son) eftersom att en lärare var sjuk och det var väldigt kul.

Efter svenska skolan så åkte jag hem och fixade mig iordning. Vid 22.45 så mötte jag upp Rei och Akira i lobbyn så åkte vi tillsammans till Shin-Kiba (tror jag att det hette). Vi mötte även upp Pontus på tåget. 

Daisuke skulle vara DJ på en nattklubb som heter Ageha och den ligger där. Det är Tokyos största nattklubb så det var väldigt kul att åka dit och kolla in den. Shit va stor den var! Man var tvungen att kolla kartor för att hitta där inne, ha ha. Daisuke hade satt oss på listan så vi kunde gå genom en VIP-entré. Så skönt, ha ha.

Innan vi gick in i nattklubben så mötte vi upp en kille (Japan) som jag har pratat med en del på internet. Så kul, frågade om han ville följa med och det ville han. Jag visste inte ens hur killen såg ut men han hittade mig och Pontus. Inte så svårt att hitta två blondiner i ett land där alla är svarthåriga. Killen var hur trevlig som helst och det var så kul att träffa honom! 
Tyvärr hade Akira glömt sitt ID hemma så han fick åka tillbaka till DK. Vi som gick in var alltså Rei, Pontus och internetkillen (som heter Ryo). Det var så jävla stort inne på klubben, det stora dansgolvet såg ut som en jäkla arena och sedan fanns det typ en miljard andra rum. Eftersom vi hade lite svårigheter att hitta där inne så missade vi Daisuke. Vi hittade honom lite senare men då hade han tyvärr redan spelat. 

Det första som händer när vi går in i klubben är att vi går in i ett rum med bra musik. Där inne springer en galen snubbe (jag tror han jobbade där) runt med silvertejp i handen. Han ser mig och attackerar direkt. Han tejpade fast mig runt ett jäkla bord flera varv så jag satt helt fast och sedan drog han ut tejpen och fick folk att gå limbo under tejpen. Det är svårt att förklara men ändå. Han drog till i tejpen och hela bordet bakom mig rasade så jag fick någon drink över hela ryggen. Blev helt dyngsur, ha ha. Jag hade vit tröja också. 
Jag tror jag såg minst 10 pers som stod och filmade och jag fick ingen hjälp av mina vänner, de var upptagna med att skratta ihjäl sig, ha ha. 
När en Japan äntligen släppte loss mig så sprang vi snabbt in i ett annat rum, och gick inte tillbaka in i rummet med tejp-mannen. Alltså Japan <3

Vi hade i alla fall sjukt kul på nattklubben och en känd DJ var där. Jag äääääälskade det här stället. Tyvärr så var de lite dåliga med musiken. För mig kan en klubb vara hur flashig som helst, men om det är dålig musik så funkar det inte, he he. 

Nästa Fredag så ska vi till vår absoluta favoritklubb i Shinjuku, den med stripporna. Där har vi alltid kul. Internetkillen ska med också. Kommer bli jäkla kul. 

Utanför en del av klubben (innan vi skulle in).
Älskar att man i Japan alltid ser folk som ligger och sover på nattklubbar.
Jag, Pontus och den trötta Japanen
På tåget hem klockan 06.00

Vi hade en sjukt rolig kväll!
XOXO