Tankar

Hallå. 
Klockan är 23.00, det är Tisdagskväll(?) i Tokyo och jag ligger såklart och tänker så att huvudet nästan sprängs. Jag känner sån otrolig livskris just nu så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag brukar inte skriva så mycket om såna här saker på min blogg men idag känner jag för att göra det. 

I November förra året så träffade jag en kille här i Tokyo som jag tycker så otroligt mycket om. Sen vi träffades för första gången för 6 månader sedan så har vi hängt ihop mest hela tiden, nästan varje dag faktiskt. Men det har jag inte heller skrivit så mycket om. Det var inte meningen att det vi har skulle bli så allvarligt. I början så var det mest kul men ju närmare hemresan man kommit så har man ju börjat tänka en del, såklart.

Den här killen gör mig så himla lycklig. Varje dag. Samtidigt så kan han göra mig så jävla arg. Inte varje dag men ofta. Jag tror att jag är kär. Det känns ju helt underbart men samtidigt skitjobbigt. Killen som jag har träffat är Japan. Jag tror Japanska killar är några av de bästa killarna i världen. Samtidigt så är det många kulturkrockar som uppstår när en galen Svenska hamnar ihop med en typiskt Japansk Japan. Som vi har pratat och bråkat och älskat och tänkt och alltmöjligt funderat över hur framtiden för oss kommer att se ut när jag om en vecka flyttar tillbaka till Sverige. Om man älskar varann så mycket, vad gör man? Visst måste det vara värt och kämpa för även om det innebär att livet kommer bli sjukt mycket svårare ett tag? Han har ju sitt liv i Japan och jag har mitt liv i Sverige. Men samtidigt så kan jag inte släppa taget om honom och den kärleken jag känner för honom. Känner jag någon här som har ett internationellt förhållande? Vad gör man?? 

Detta inlägg kom säkert som en chock för många då jag har varit ganska tyst om det här. Men jag måste försöka få ut alla tankar ut skallen innan jag blir tokig. 
Just nu är jag i killens lägenhet och väntar på att han ska komma tillbaka från ett besök i hans hemstad. Vi har inte många dagar kvar och det gäller att ta vara på tiden nu. Sen får man se vad som händer <3 
XOXO 

Nattklubb med Maki och Dennis

I Lördags så mötte jag upp Maki och Dennis i Shibuya klockan 19.30. Tillsammans gick vi till en Izakaya i närheten där vi drack goda drinkar och åt så himla god mat. Det var första gången jag var på Izakaya med Maki och det var så kul att ha med henne! Jag och Maki beställde en varsin Moskow milk (tror jag den hette, alltså en drink) och Dennis beställde en rosa jordgubbsdrink. När servitören kom med drinkarna så höll han upp den rosa drinken framför mig och Maki och undrade med panik i blicken vem av oss som beställt den. Vi nickade mot Dennis och servitören såg helt svettig ut. Vi skrattade lite grann ;) 

Efter Izakayan så fick vi ett enormt karaokesug så vi hyrde ett rum i en timme och sjöng. Efter det så rörde vi oss till Club Camelot som var Club Pacha just den kvällen. Vi hade jättekul och dansade fram till 5 på morgonen. Pontus och Mii tittade även förbi en snabbis. Makiiii, vilken tjej! Orkar stanna uppe och dansa hela natten trots att hon har två barn som väcker henne sedan klockan 07. Jag är imponerad. Maki, tack för att du följde med! Det var så kul och jag älskar dig så mycket! Det värmer mitt lilla hjärta att veta att du kommer komma tillbaka till Sverige i Juli. Klarar mig inte utan dig min fina vän. 


XOXO

Slutprov och examen

Hallå! 
Nu har jag tagit examen från min skola. Nu har jag slutfört 1 års studier i Tokyo och nu är det snart dags att åka hem. Jag blev faktiskt lite ledsen av att ta examen, det trodde jag inte att jag skulle bli. Det har varit svårt och jobbigt att läsa Japanska men jag kommer ändå sakna det. Jag kommer sakna mitt vardagsliv här och alla lärare. 

Jag fick tillbaka mitt slutprov ifrån skolan. Jag hade en känsla av att det inte skulle gå så bra.. När jag fick tillbaka provet så såg jag att jag hade blivit godkänd och det med marginal. På taltestet så fick jag 9,5 av 10!!!! Det är helt otroligt! Jag fick även bra på lyssnatestet och skrivtestet men jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag nästan skulle få full pott på taltestet. Lärarna i skolan är hårda som fan så jag blev lite chockad och SJUKT glad. Jag är mycket stolt och glad över vad jag har åstadkommit med det Japanska språket. 

På Fredagen så hade vi vår examenceremoni. Vi fick gå upp på en stor scen och ta emot diplom. Efteråt så visste man liksom att nu är det slut. Det var lite jobbigt. Jag och Dennis var helt gråtiga hela vägen hem. 

Jag är sjukt stolt och glad i alla fall. Nu har jag en vecka kvar i Tokyo och jag ska försöka göra det bästa av det! 
XOXO