Lördag med Mozart

Hallå. 
Ligger i min säng och slappar. 
Igår var jag ute med Mozart och käkade skaldjur. Det var hans födelsedag i Fredags så vi firade lite efterskott. 

Vi gick till ett ställe där man får en egen grill så man kan grilla sina skaldjur. Så jäkla gott. Vi beställde in ostron, musslor, någon slags sjösnigel(?) och friterad bläckfisk. Vi drack öl och grillade skaldjur i ca 2 timmar. Det var så himla kul att träffa Mozart igen. Vi umgås inte så ofta nu för tiden och det måste det bli ändring på. Det är svårt att hitta tid när man har så mycket grejer att hinna med på eget håll. 

En rolig sak som hände på restaurangen var att helt plötsligt när vi satt och pratade helt normalt så small det till ashögt och ett ostron fan exploderade på grillen. Kokhett musselvatten flög från grillen och in i mitt öga och över hela mitt ansikte. Några sekunder efter explosionen så satt jag i chock och tryckte handen för ögat och väntade på smärtan. Men den kom aldrig! Det gjorde inte ont, haha.

Jag har aldrig sett ett sådant ansiktsuttryck på Mozart någonsin förut. Total chock och oro, haha!
Först så pratade vi om vad som hände och sedan så börjadevi skratta så in i helvete och slutade aldrig. Vi skrattade resten av middagen och jag fick träningsvärk i magen. Kommer nu för alltid minnas dagen då ett ostron exploderade i mitt ansikte. När vi skulle gå så försökte Mozart betala hela notan för att han hade så dåligt samvete för det exploderande ostronet (det var han som valde restaurang). Det gick inte för sig, haha! 

Det var en helt underbar kväll i alla fall. 
Jag går gärna tillbaka och äter grillade skaldjur, fast då tar jag med mig skyddsglasögon!
Idag så kommer nog Bea till Shin-koiwa och äter middag med mig och Dennis. Det låter jättemysigt.
Vi hörs :D
XOXO

Äntligen helg

Det är Fredagskväll och jag står i Shibuya och väntar på Mii (Pontus flickvän). Vi ska ut och klubba och röka vattenpipa. Vi får se om jag klubbar förresten, jag är så trött och har ont i magen så det kan vara så att jag tar sista tåget hem. Men om vi ska ut och klubba så ska vi gå till en klubb som heter Womb där Miis kompis ska vara DJ. 

De senaste dagarna har jag inte gjort så mycket faktiskt. Jag har varit hemma hos killen som jag gillar och kollat på film! Mysigt.

Idag när skolan var slut för dagen så bad min lärare mig att stanna kvar lite efter lektionen. Hon sa att hon tyckte att jag var jätteduktig på Japanskan, att det  såg ut som att det var naturligt för mig att prata Japanska och att hon tyckte att nivån jag ligger på är mycket högre än den kursen som jag läser nu. Det var så underbart och kul att höra att jag nästan blev tårögd. Det känns skönt att slitet lönar sig och att jag blir bättre för var dag. Tycker himla mycket om den här läraren. 
Det verkar som att allt mitt dejtande verkligen lönar sig, he he. 

Allt känns så bra just nu. Förutom att jag är sjukt trött, ha ha. Ikväll ska jag ut med Mii och ha kul och sedan är jag inte säker på vad som händer resten av kvällen. Killen som jag håller på och träffar ska till sin hemstad och hälsa på föräldrarna idag men kommer hem på Söndag så då kanske vi ska göra köttbullar tillsammans. Det är röd dag på Måndag så vi har långhelg. Så skönt. 

Vi hörs mina raringar.
XOXO

Myskväll

Ligger inne på Dennis rum och kollar på The Walking Dead. Det börjar bli kallare i Tokyo nu. Temperaturen ligger på ca 15-20 grader. 

I Söndags var jag ute med min kompis Tsubasa och käkade Thaimat i Ebisu. Restaurangen vi var på var hur bra som helst och allt vi åt var sååå gott. Efter maten så åkte jag hem till Dennis och så kollade vi på film resten av kvällen.

Igår så var jag hemma hos Maru och kollade på film.

Idag efter skolan så åkte jag, Dennis, Viktor, Bea och Tobias till IKEA och åt svensk mat. Jag älskar att åka till IKEA.
Vi kollade även lite på julpynt och handlade mat i the food court. 
Alltid lika mysigt att åka till IKEA med svenskarna. 


Nu ska jag göra läxan och gå och sova.
XOXO