Slutprov och examen

Hallå! 
Nu har jag tagit examen från min skola. Nu har jag slutfört 1 års studier i Tokyo och nu är det snart dags att åka hem. Jag blev faktiskt lite ledsen av att ta examen, det trodde jag inte att jag skulle bli. Det har varit svårt och jobbigt att läsa Japanska men jag kommer ändå sakna det. Jag kommer sakna mitt vardagsliv här och alla lärare. 

Jag fick tillbaka mitt slutprov ifrån skolan. Jag hade en känsla av att det inte skulle gå så bra.. När jag fick tillbaka provet så såg jag att jag hade blivit godkänd och det med marginal. På taltestet så fick jag 9,5 av 10!!!! Det är helt otroligt! Jag fick även bra på lyssnatestet och skrivtestet men jag trodde aldrig i min vildaste fantasi att jag nästan skulle få full pott på taltestet. Lärarna i skolan är hårda som fan så jag blev lite chockad och SJUKT glad. Jag är mycket stolt och glad över vad jag har åstadkommit med det Japanska språket. 

På Fredagen så hade vi vår examenceremoni. Vi fick gå upp på en stor scen och ta emot diplom. Efteråt så visste man liksom att nu är det slut. Det var lite jobbigt. Jag och Dennis var helt gråtiga hela vägen hem. 

Jag är sjukt stolt och glad i alla fall. Nu har jag en vecka kvar i Tokyo och jag ska försöka göra det bästa av det! 
XOXO

Grattis!
Vi ses snart

Svar: Tack Kjell-Åke <3
Det gör vi!!! Jag längtar // Malin
None None
Kom ihåg mig?